Shoqëria kulturore artistike RILINDJA

Der Kultur- und Tanzverein RILINDJA fördert seit der Gründung im April 2015 die albanische Kultur im Raum Winterthur. Es werden Kurse im Bereich Tanz, Gesang, Kultur und Sprache angeboten.

Werde Teil der Gemeinschaft
Kulla Group - ein Partner fürs Leben R.A. Türen und Zargen GmbH
Kulla Group - ein Partner fürs Leben R.A. Türen und Zargen GmbH

Neuigkeiten

Tag der Flagge

19. November, 2016 | Gëzimi

SH.K.A. RILINDJA nga Winterthuri, paraçitet me programin e saj artistik në manifestimin e organizuar nga LAPSH-i i kantonit të Cyrihut për nder të 28 nëntorit - ditës së flamurit dhe pavarsisë së shetit shqiptar.

Njoftim për media

15. August, 2016 | Gëzimi

Pas përpjekjeve disajavore, ku përfshihen konsultimet intenzive të dashamirëve amatorëve si dhe profesionistëve të artit tradicional shqiptar, vlerësimit aktual të gjendjes..

Kremtimi i 8 vjetorit të pavarësisë së Kosovës

1. Februar, 2016 | Gëzimi

Në këtë manifestim SH.K.A. RILINDJA merr pjesë me vallen e Peshkopisë. Mirë se vini. Në po këtë ditë pra më 20.02.2016, në orën 19.30, SH.K.A. RILINDJA shfaq koncert artistik folklorik në Mollis të Kantonit të Glarus-it...

Për çka angazhohemi ne

10. April 2015 | Rilindja

SH.K.A. Rilindja është shoqëri neutrale, jopolitike dhe jokonfesionale